ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
Με τη δύναμη του ήλιου!
§§Τεχνική Εταιρία Φωτοβολταϊκών

-- Τα πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά στοιχεία της aleo χαρακτηρίζονται από μια ενιαία μπλε ανακλαστική επιφάνεια και ενδείκνυνται για τη χρήση σε δικτυωμένα συστήματα. Όλα τα στοιχεία έχουν προσαρμοστεί ιδανικά στις σημερινές ανάγκες της αγοράς: Οι διαστάσεις τους επιτρέπουν μια εύκολη συναρμολόγηση, είναι ανθεκτικά, αποδοτικά και με λεία επεξεργασία.
--

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών
172
172
172
172
172
172
172
172
Αρχική Σελίδα
Επικοινωνία
English
ISO
Έργα σε Εξέλιξη
Βιβλιοθήκη-Συνδέσεις
Ολοκληρωμένα Έργα
Προϊόντα
Νέα
Εξαγορές - Πωλήσεις
Υπηρεσίες
172
Επικοινωνία
Προϊόντα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


H Yingli Solar είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών προϊόντων στην Κίνα, με βάση την ετήσια παραγωγή. Για να μπορεί να διασφαλίσει την παράδοση Φ/Β πλαισίων κορυφαίας ποιότητας, η Yingli ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής και βελτιστοποιεί κάθε επιμέρους συστατικό που απαιτείται για την κατασκευή ενός Φ/Β πλαισίου, .

Άλλωστε, τα συνεχώς βελτιωμένα προγράμματα εξασφάλισης ποιότητας, καθώς και οι διεθνείς πιστοποιήσεις των προϊόντων της εταιρείας, επιδεικνύουν τη δέσμευση στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών.
Η Scheuten Solar είναι μια εταιρεία καινοτόμα και κορυφαία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, που παράγει,  σχεδιάζει και προσφέρει στην αγορά Φ/Β πλαίσια υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας. Εκτός αυτού, έχει τις πιο σύγχρονες γραμμές παραγωγής Φ/Β πλαισίων στην Ελλάδα.

 

- Φωτοβολταϊκά Πλαίσια   - INVERTER     - Καλώδια - Συνδετήρες   - Στήριξη   - Συστήματα Ασφαλείας
Φωτοβολταϊκά σε στέγες
172