ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
Με τη δύναμη του ήλιου!
§§Τεχνική Εταιρία Φωτοβολταϊκών
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών
172
172
172
172
172
172
172
172
Αρχική Σελίδα
Επικοινωνία
English
ISO
Έργα σε Εξέλιξη
Βιβλιοθήκη-Συνδέσεις
Ολοκληρωμένα Έργα
Προϊόντα
Νέα
Εξαγορές - Πωλήσεις
Υπηρεσίες
172
Επικοινωνία
Προϊόντα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι κεντρικοί μετατροπείς βασίζονται στην γνωστή και αξιόπιστη τεχνολογία Powador. Σε κάθε φάση μία πλακέτα ισχύος Powador χωρίς μετασχηματιστή τροφοδοτεί, με το πολύτιμο φωτοβολταϊκό σας ρεύμα και με τον πιο αποδοτικό τρόπο το δίκτυο. Με τα τρία ανεξάρτητα μεταξύ τους στοιχεία ισχύος, καθίσταται περιττή η επιπρόσθετη επιτήρηση συστοιχίας. Η βλάβη σε μία συστοιχία γίνεται εύκολα αντιληπτή αφού ένα από τα τρία στοιχεία ισχύος θα αποδίδει λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο. Το γεγονός αυτό το αντιλαμβάνεται, για παράδειγμα, ο καταγραφέας δεδομένων proLOG.
Επιπλέον, με την εγγύηση 7-ετών (επεκτάσιμη σε 11 ή και 20 χρόνια) και με το σέρβις της, η KACO ανοίγει νέους δρόμους στους μετατροπείς. Με την υπηρεσία της επί τόπου συντήρησης, ο πελάτης απολαμβάνει τη μέγιστη ασφάλεια και ταχεία αντίδραση σε περίπτωση βλάβης.
KACO HELLAS - (κεντρικοί inverter).

Εγγύηση - ΚACO
Πιστοποιητικό KACO
Kaco - Κεντρικοί inverter

 

 

Σαν ιδιοκτήτη μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης θα εκτιμήσετε τον υψηλό βαθμό απόδοσης αυτού του μετατροπέα (πάνω από 96.5%) και την πολύ καλή αξία για τα χρήματα. Κατά συνέπεια, και χάρη στην υψηλή ποιότητά του, ο SolarMax S είναι εγγυημένος να παράγει το περισσότερο, από οποιαδήποτε εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού
SolarMax - (inverter).

SOLARMAX-20S/35S TEXNIKO ΦΥΛΛΑΔΙΟ


SUNNY MINI CENTRAL 9000TL/10000TL/11000TL

--Ευέλικτος σχεδιασμός, απλή εγκατάσταση, ελάχιστος χρόνος απόσβεσης "Κανείς δεν προσφέρει ταχύτερη απόσβεση": Ότι γνωρίζετε για τον μετατροπέα Sunny Mini Central 8000TL και τους "συναδέλφους" του, ισχύει και για τα καινούργια μέλη της οικογένειας. Με κορυφαίους βαθμούς απόδοσης 98 %, εξαιρετικά χαμηλή ειδική τιμή και μέγιστη ευελιξία κατά τον σχεδιασμό, "οι καινούργιοι" είναι ιδανικοί για εφαρμογές από 20 kW έως 2 MW.
--Διότι με το Sunny Mini Central 11000TL δημιουργείται ένα τριφασικό σύστημα από τρεις μονοφασικούς μετατροπείς το οποίο παρέχει ευελιξία στο σχεδιασμό και μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του τοπικού φορέα παροχής ενέργειας. Ο αποκεντρωμένος σχεδιασμός και η χρήση ειδικών τεχνολογιών της SMA όπως OptiTrac, ESS, Power Balancer και OptiCool, σας προσφέρουν και μία σειρά επιπλέον προτερημάτων:

SMA Hellas - (Φωτοβολταϊκός μετατροπέας εναλλασσόμενου ρεύματος).

SMA - Εγγύηση
SMA-TUV Certificate DIN EN ISO 9001:2000
Sunny Mini Central - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

- Φωτοβολταϊκά Πλαίσια   - INVERTER     - Καλώδια - Συνδετήρες   - Στήριξη   - Συστήματα Ασφαλείας
Φωτοβολταϊκά σε στέγες
172